Metalna Senovo

sl en de

1. Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu www.metalna-senovo.si

2. Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Metalna Senovo d.o.o. se obvezuje, da bodo na spletnem mestu www.metalna-senovo.si resnični, zanesljivi in kakovostni.

3. Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last Metalne Senovo d.o.o., zato je prepovedana kakršnakoli zloraba podatkov, fotografij, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje, distribucija ali druga uporaba vseh zgoraj navedenih podatkov brez predhodne vednosti in dovoljenja Metalne Senovo d.o.o.

4. Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vašo napravo shrani ”piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami tudi preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki skrbijo za boljšo komunikacijo s spletnim mestom in s pomočjo katerih denimo lahko spletno mesto vodi vaše osebne nastavitve. Preko teh datotek ne moremo priti do vaših osebnih podatkov ali podatkov na vaši napravi, razen tistih, ki so javno dostopni (tip brskalnika, tip operacijskega sistema, itd.).

5. Zunanje povezave

Del našega spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del tega spletnega mesta.  Za vsebino na teh straneh ne odgovarjamo.

6. Sprememba pogojev

Metalna Senovo d.o.o. si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev in uporabe spletnega mesta www.metalna-senovo.si z opozorilom o spremembah ko se te zgodijo. Spremembe pričnejo veljati takoj ko so objavljene.

7. Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Krškem.

8. Zaključek

Z vstopom na spletno mesto www.metalna-senovo.si soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Piškotki

Nujno potrebni piškotki
Nekateri piškotki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta www.metalna-senovo.si. Taki piškotki obiskovalcu omogočajo nemoteno uporabo spletnega mesta. Brez teh piškotkov spletno mesto ne bi delovalo pravilno.