Procesi

Razrez in priprava

Po prevzemu surovega materiala je kose potrebno razrezati na primerne velikosti in pripraviti za nadaljnjo obdelavo.

1
Varjenje

Po opravljenih surovih rezih se posamezne kose zvari. Za to se uporablja različne postopke od ročnega varjenja do najbolj preciznih varilnih naprav. Večina kosov gre skozi več faz varjenja, od grobega varjenja, obrezovanja in manipulacije, do finega varjenja. Z našimi tehničnimi kapacitetami lahko varimo najbolj precizne kose in dosegamo visoke standarde kvalitete.

2
Protikorozijska zaščita

Vsak kos in končni izdelek je protikorozijsko obdelan, da se produkt zavaruje pred obrabo in korozijo.

3
Mehanska obdelava

V procesu produkcije se kose in končne izdelke tudi mehansko obdela glede na potrebe naročnika oz. končnega produkta. Mehansko obdelavo lahko opravljamo strojno z preciznimi napravami ali ročno, glede na specifične potrebe posameznega produkta.

4
Kontrola kakovosti

V proces je vključen tudi nadzor kakovosti izdelka in produkcijske linije. V kontrolo kakovosti spadajo razne neporušitvene preiskave (NDT) in drugi načini preverjanja varnega in kvalitetnega produkcijskega procesa, prav tako pa imamo pridobljene certifikate kakovosti: ISO 9001:2008; SIST EN ISO 3834-2:2006; SIST EN 1090-2:2008+A1:2012; EN 15085-2

5
Montaža

V proces izdelave in obdelave znotraj našega podjetja spada tudi sama montaža izdelkov, tako znotraj našega produkcijskega obrata kot tudi na sami lokaciji.

6